A panel külön kezeli az elemzési és marketingtechnológiákat, valamint a befejezetlen rendeléshez nyújtott segítség engedélyét. Az előre kijelölt kapcsolók javaslatot jelentenek, nem már megadott hozzájárulást: az opcionális adatkezelés csak az „Elfogadom” gombbal történő megerősítés vagy a választás mentése után indul. A kezdeti panel megerősítés nélküli bezárása nem engedélyezi ezeket a célokat, és ezt a döntést megjegyezzük.
A beállításokat a böngésző csak ennek az áruháznak a domainjéhez tárolja; nem kerülnek át automatikusan más áruházainkhoz. Erre a célra a nevet, e-mail-címet és telefonszámot nem tároljuk sütikben vagy a böngésző beállításaiban; a szerveren tárolt ideiglenes, titkosított rekordot fent ismertetjük. Az adatvédelmi beállításokat újra megnyithatja, és módosíthatja a választását.